Muziek & Recht en de advocaat Kor

Deze week starten Gerben en ik weer met de collegeserie Muziek & Recht voor de conservatoria Tilburg en Maastricht. Muzikanten wegwijs maken in de juridische wereld is dankbaar en bevredigend. Er blijken buiten de toonladders, instrumenten en complexe harmonie├źn ook nog contracten, collectieve beheersorganisaties en managements te zijn. Na onze colleges sturen wij de musici in ieder geval met een gerust juridisch hart de wereld in!

Sinds eind augustus is Gerben niet meer verbonden aan Dealcheck. Hij is aan zijn opleiding tot advocaat begonnen bij JPR advocaten (www.jpr.nl). Gerben en ik hebben samen Dealcheck opgericht. Vele hoogtepunten hebben we beleefd, interessante zaken samen aangepakt, een boek geschreven, adviezen geschreven, colleges gegeven en bovenal ook nog de beste vrienden gebleven!

Ik zal Dealcheck met veel enthousiasme en energie voortzetten! Ik heb mooie dossiers op m’n bureau liggen, waar ik op dit moment met veel plezier aan werk. Tevens ben ik ook nog twee dagen per week verbonden aan de InHolland Haarlem. Ik ben in te huren voor interim werkzaamheden, losse adviezen/opdrachten en, uiteraard, voor de Dealcheck.

Zonnige groet in regenachtige dagen,

Wouter Koster

Leave a Reply