Jurisprudentielunch Boek9

23 juni heb ik de jurisprudentielunch van boek9 bezocht. Deze werd gehouden in de Balie te Amsterdam. Tobias Cohen Jehoram en Dirk Visser brachten de geïnteresseerde advocaten en juristen op de hoogte van alle recentelijke uitspraken op het gebied van Intellectuele Eigendom.

Zaken zoals, onder andere, ‘Google tegen Luis Vuitton cs’, ‘Alfaromeo tegen Multicar’, ‘MCPS tegen Buma/Stemra’ en de portretrechtenzaak van Andre Rieu werden op zeer heldere wijze door de beide heren uiteengezet.

Hoogtepunt, voor dealcheck, was ongetwijfeld de zaak van de Sena tegen de producers. Gerben had voor de Sena een buitengewoon helder stuk geschreven, waar de rechter uitstekend mee uit de voeten kon! Met een berg jurisprudentie onder de arm kon ik weer terug naar kantoor. Al met al een zeer geslaagd initiatief.

W. Koster

Leave a Reply