Archive for September, 2011

Ontwikkelingen Dealcheck

Thursday, September 15th, 2011

Geachte lezer,

Bij deze een update met betrekking tot de ontwikkelingen bij Dealcheck.

Allereerst doet het mij deugd om u te kunnen melden, dat Gerben Kor terug is bij Dealcheck. Dit betekent dat Dealcheck, naast juridisch, u nu ook in de rechtzaal bij kan staan! Gerben timmert hard aan de weg als advocaat. Gerben zal, naast zijn juridische ondersteuning ook met regelmaat gaan schrijven voor ons Dealcheckblog.

Per 1 september houdt Dealcheck kantoor aan de Vijzelstraat 72 unit 1.011 te Amsterdam. Als client bent u meer dan welkom om eens langs te komen voor een kop koffie en juridisch advies!

Van 17 tot en met 25 september zal ik in Boston gastcollege geven aan de Berklee School of Music (www.berklee.edu). Het is een grote eer om aan deze gerenommeerde Amerikaanse muziekopleiding mijn kennis met betrekking tot music publishing te mogen delen. Ik zal Boston aandoen met mijn collegae Guus Bleijerveld en Neeltje Mooring in het kader van het 3e jaarsvak IMP (“International Music Publishing”).

Vanaf eind september zullen Gerben en ik weer het vak Music & Law aan de conservatoria Tilburg en Maastricht gaan verzorgen.

Mocht u nog juridische vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen!

Groet,

Wouter Koster